Wandelmaatje

Wandelmaatje

Wilt u graag Wieringen rondom Den Oever verkennen? Dan biedt Restaurant de Zingende Wielen nu Wandelmaatje. Een prachtige wandelroute van 11 km langs de mooiste en interessantste plekjes op Wieringen met aandacht voor natuur en geschiedenis. Tijdens de route zijn er verschillende bankjes waar u even tot rust kunt komen en van het Wieringer landschap kunt genieten. U kunt natuurlijk ook heerlijk picknicken met de Knapzak.

De Zingende Wielen biedt u twee verschillende opties:

* Wandelmaatje                                         7,50 pp

Bij aankomst een kopje koffie met een lekkere koek to-go. U krijgt een uitgebreide routebeschrijving met informatie en een vogelkaart mee.

* Wandelmaatje met Knapzak                 20,- pp

Bij aankomst een kopje koffie met een lekkere koek to-go. U krijgt een uitgebreide routebeschrijving met informatie en een vogelkaart mee. De knapzak is een uitgebreid lunchpakket met daarin twee broodjes, een blikje fris, een flesje water, een Mars en een stuk fruit.

Bij het restaurant kunt u gratis uw auto parkeren. Gelieve van te voren reserveren. 

 

Borrelarrangment na afloop                    15,- per 2 personen

Om dit nieuwe arrangement te vieren kunt u na afloop heerlijk nagenieten met een speciaal borrelarrangement op ons terras (tot 18.00) voor een speciaal prijsje. Voor slechts 15 euro heeft u voor twee personen een consumptie naar keuze (fris, bier of wijn) met daarbij een overheerlijk borrelplankje met vijf warme hapjes pp.